Om oss

Västerbottens Mellanbygd är en prenumererad veckoutgiven tidning som utkommer varje onsdag året om. Vi riktar oss till människor som bor i Västerbottens kustband mellan Umeå och Skellefteå, eller de som har intresse av att följa det som händer i området.

 

Tidningen fokuserar på lokala nyheter och annonser från orterna Botsmark, Bureå, Burträsk, Bygdeå, Bygdsiljum, Lövånger, Robertsfors och Ånäset och innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och närredaktörer. För våra annonsörer ger vi dessutom frekvent ut "Mellanbygdens Annonsextra" där våra annonsörer får möjlighet att nå ännu fler läsare via totalutdelning i vårt fokusområde.

 

Västerbottens Mellanbygd har idag ca 10 000 läsare och vi är stolta över att som enda tidning kunna ge Er en tidning med ambitionen att lägga hela vår nyhetsbevakning på just Ditt område!

Välkommen som läsare du också!

 

 

 

Redaktionell idé

 Genom att vara nyhetsledande på lokala nyheter ska Västerbottens Mellanbygd bidra till identitet, dialog och utveckling i tidningens spridningsområde och därmed ge röst åt möjligheterna med "livstil landsbygd"

Ambition

 Västerbottens Mellanbygd ska vara angelägen för alla som bor och verkar inom tidningens spridningsområde liksom hålla drömmen vid liv för alla som vill flytta dit.

Organisation

Lokalredaktioner:

Robertsfors, Lövånger och Burträsk.

 

Annonsförsäljning:

Lövånger

 

Redigering och distribution:

Tidningar i Norr AB, Umeå.

 

Tryck: Dailyprint i Umeå

Västerbottens Mellanbygd ges ut av Tidningar i Norr AB, Norrlands ledande fådagarstidningsförlag. Bolaget ger även ut tidningarna: * Västerbottningen

* Nordsverige * Lokaltidningen * Jord & Skog