Onsdag 17 oktober 2018

Västerbottens Mellanbygd

Mäklare med fokus på lantliv

Med en takskylt på sin senapsgula Saab åker Ann-Helén Bågesund Marklund omkring och förmedlar budskapet att Burträsk har fått en ny mäklare.

BURTRÄSK · Published sep 27, 2018 at 07:15

Solen flödar in genom de stora panoramafönstren i det rum på Edelviks folkhögskola som Ann-Helén B Marklund tillfälligt hyr fram till den 5 oktober, för att marknadsföra sig själv och sin nya verksamhet.

– Vår vision är helt enkelt att vara bäst på att hitta rätt kunder till de som vill sälja eller hyra ut sin fastighet på landet, förklarar Ann-Helén. Och detta alldeles oavsett om det är till någon från grannbyn eller från en annan del av världen.

Ann-Helén är noga med att det i hennes marknadsföring framkommer att det är lantliga lägen som är hennes specialitet. Hennes senapsgula gamla Saab är smyckad med en takskylt, utanför rummet tronar en stor vepa och en helt nyproducerad offertmapp ger samma budskap som de övriga reklampelarna; Marklund Mäkleri förmedlar Lantliga lägen.

– Landsbygden är en mycket viktig motvikt till dagens växande städer, säger Ann-Helén. Det är många som längtar efter ett skönare liv med frisk luft och storslagna vidder.

I dag är det dock många säljare som med hjälp av ”Blocket” själva försöker sälja sin bostad.

– Visst är det en stor konkurrens. Men min erfarenhet är att chansen ökar att få sålt och detta till ett bättre pris om man ändå anlitar en mäklare, säger Ann-Helén Bågesund Marklund.

Landsbygden är en viktig motvikt till dagens växande städer

Tecknar finansieringsavtal

Hökmark Återvinningsbolaget Ecorub i Hökmark har tecknat ett finansieringsavtal med European High Growth Opportunities Securitization Fund. Avtalet innebär att EcoRub under en...

"Träning är som kogödsel"

BURTRÄSK Det är aldrig för sent att börja och även små ansträngningar gör stor skillnad. Det var kontentan när hälso- och träningseldsjälen Björn Hällgren nyligen föreläste med...

Upprörda känslor om Rickleåns riksintresse

Robertsfors Energimyndigheten vill göra Rickleån och Älglunds kraftstation riksintressant för vattenkraften. Robertsfors kommunpolitiker hade inget att erinra när frågan var ute på samråd....

Dags att sätta på vinterdäck

Mellanbygden Från 1 oktober är det tillåtet att använda dubbdäck, och i länet har det redan varit halkigt på vägarna tidigt på morgonen. – Det var rejält halt i morse, och det är...