Fredag 16 november 2018

Västerbottens Mellanbygd

Stärker banden med Bygdsiljumföretag

Skogsbolaget Holmen inleder ett ännu närmare samarbete med Bygdsiljumföretaget V Forest på grund av ett växande behov av gallring i mellanbygdsområdet. – Det är förstås roligt att kunna använda så lokala entreprenörer som möjligt, speciellt när de håller en hög och jämn kvalité, säger Johan Karlsson.

BYGDSILJUM · Published jun 21, 2018 at 07:15

V Forest drivs i Bygdsiljum av bröderna Johan och Nils Vesterlund sedan ett antal år tillbaka och investerar nu i en ny gallringsmaskin som kommer att användas enbart för Holmens räkning.

– Vi trivs utmärkt med att verka här i Mellanbygden och är extra glada att kunna utöka vår satsning till gallring där vi ser stora möjligheter framöver, berättar Johan Vesterlund.

Johan Karlsson, produktionschef på Holmen Skog i region Nord, är mycket nöjd.

– Vi ser att behovet av gallringsresurser växer i det här området och är väldigt nöjda med vårt samarbete med V Forest, säger han.

Monster invaderade

ROBERTSFORS Det tecknades monster som kanske aldrig förr på biblioteket i Robertsfors under kulturlovet. Illustratören Johan Åberg var den som gav inspiration.

Komiskt med ångest under

Robertsfors I torsdagskväll på Centrumhuset utspelade sig den omtalade föreställningen ”Family Feelings”, som med sina komiska inslag fick hela publiken att fnissa men som också...