Fredag 16 november 2018

Västerbottens Mellanbygd

Chaufför misshandlad i Lövånger

Vid ett slagsmål i centrala Lövånger ingrep en lastbilschaufför. Chauffören blev då i sin tur misshandlad av en av personerna med bland annat en sopkvast.

Lövånger · Published jun 21, 2018 at 08:00

En lastbilschaufför såg ett bråk mellan två killar på gatan i centrala Lövånger under måndagen.

Chauffören "hojtade" till och försökte ingripa. Det visade sig vara ödesdigert för chaffören. Istället för att bråket slutade, blev chauffören själv attackerad av en av personerna.

Enligt ett vittne till händelsen gick en av killarna som bråkade till attack mot chauffören. Först med slag. Sedan bröt han av en sopkvast och slog chauffören på nacken, ryggen och näsan. Chauffören försökte parera slagen så gott han kunde.

– Han som gick på mot chauffören agerade helt vilt. Både slog, sparkade och använde ett kvastskaft som tillhygge. Chauffören fick många slag av skaftet, säger ett vittne till händelsen, som vill vara anonym.

En av personerna är omhändertagen av polis, och en anmälan till arbetsmiljöverket är upprättad.

Monster invaderade

ROBERTSFORS Det tecknades monster som kanske aldrig förr på biblioteket i Robertsfors under kulturlovet. Illustratören Johan Åberg var den som gav inspiration.

Komiskt med ångest under

Robertsfors I torsdagskväll på Centrumhuset utspelade sig den omtalade föreställningen ”Family Feelings”, som med sina komiska inslag fick hela publiken att fnissa men som också...