Torsdag 25 april 2019

Västerbottens Mellanbygd

Lastbil blockerar trafiken

En trafikolycka inträffade strax innan 20.00-tiden på onsdagskvällen på E4 söder om Lövånger. Inga personskador, men olyckan skapade stora störningar i trafiken.

Lövånger · Published okt 24, 2018 at 21:10

Det var en lastbil med släp som hade vält och blockerade stora delar av körbanan. Olyckan skedde cirka en mil söder om Lövånger.

Orsaken tros vara halka. Räddningstjänsten och polis var snabbt på plats. Då inga personskador rapporterats, begövdes ingen ambulans.

Släpet uppges ligga upp och ned och lastbilen blockerar i stort sett hela vägbanan, vilket gör att framkomligheten på platsen är dålig i båda riktningar.

Fortsätter imponera i luftpistolskyttet

ÅNÄSET Emanuel Löfgren, Nysätra pistolklubb, fortsätter att imponera i luftpistolskyttet. Nyligen kom 14-åringen tvåa i Junior-SM bland betydligt äldre skyttar.

Inget ökat intresse för Lövångers föreningar

LÖVÅNGER Lövångers föreningsliv befinner sig i en kris, men trots att man signalerat om behov av hjälp, så har man inte kunnat se något ökat intresse bland folk av att delta i...

21 kommuner protesterar mot finsk kärnkraft

BURTRÄSK Varför och hur skall vi kunna stoppa kärnkraftsbygget vid Hanhikivi i Finland. Det var frågan som diskuterades när Elisabeth Holmström från nätverket ”Kärnkraftsfritt...

Verkar för fredsprojekt

ROBERTSFORS Under många år i barndomen levde hon sitt liv på flykt. Nu verkar riksdagsledamoten Abir Al-Salani, Centerns andranamn till EU-valet, för EU som fredsbygge. I förra...