Tisdag 31 mars 2020

Västerbottens Mellanbygd

Laine Åström och Lillemor Holmberg från Lions bjöd på smarrigt fika. Foto: ANN-CHARLOTT NORDLUND

Badgruppen gör juluppehåll.

ROBERTSFORS · Published jan 8, 2020 at 12:00

Nyligen var det avslutning på den badgrupp som drivs av RTP-föreningen I Robertsfors. Denna grupp har hållit på sedan 1965, så nästa år firar de 55 år. Trots att det var dåligt väder och besvärligt väglag hade många kommit till badet även denna dag.

Och det som nu hunnit bli en tradition, så bjöd Lions damer på fika. Som vanligt en smarrig smörgås, plus en pepparkaka. Att det smakar gott efter träningen i det varma vattnet kan många intyga. De tre i personalen fick en liten chokladask för sin hjälpsamhet vid bassängen. Och sedan samlades det in över 600 kronor till ”Barnens Hus” som Lions damerna fick ta med sig.

Redan nu längtar några, till att badet skall börja igen efter julen. 

Kommunen ska själv städa skräpig tomt

BYGDEÅ En skräpig tomt i centrala Bygdeå som under många år varit föremål både för anmälningar från allmänheten och kommunala förelägganden ska nu städas upp enligt ett förslag...

Samhällsspridning i hela Västerbotten

Länet För närvarande finns 50 bekräftade fall av covid-19, orsakat av coronaviruset, i Västerbotten.

Tillagningskök eller inte – det är frågan

ROBERTSFORS Frågan om ett tillagningskök på den nya förskolan i Robertsfors är fortfarande inte utredd. Ärendet ligger nu hos tillförordnade samhällsbyggnadschefen.

Vill få bort skrotbilar

ROBERTSFORS KOMMUN Det finns en ansenlig mängd skrotbilar lämnade i naturen på skogsbilvägar och på fastigheter. Inte acceptabelt anser Erland Robertsson (C), som föreslår att...