Onsdag 23 september 2020

Västerbottens Mellanbygd

Sonny Lindfors från Norsjö totalvann den första golfcupen i regi av Västerbottens Mellanbygd och Tidningar i Norr. Foto: GUNNAR ERIKSSON

Sonny vann årets golfcup

Västerbottens Mellanbygd och moderföretaget Tidningar i Norr har i år arrangerat en golfcup över fyra deltävlingar varav en tävling spelad hos Robertsfors GK.
Totalvann premiärupplagan av denna golfcup gjorde Sonny Lindfors från Norsjö.

BJURHOLM · Published sep 5, 2020 at 11:15

Tidningar i Norrs Golfcup har spelats över fyra deltävlingar där företagets tidningar Västerbottens Mellanbygd, Lokaltidningen och Västerbottningen svarat för värdskapet.

Vid Västerbottens Mellanbygds tävling som spelades
i Robertsfors för en dryg månad sedan var vädret inte det bästa, men när finaltävlingen spelades i Bjurholm i lördags var det på en bana i bra skick och med ett väder som var optimalt varför också hela 91 spelare kom till start.

I C-klassen blev Sonny Lindfors denna dag fyra för vilket han fick sju cuppoäng och därmed passerade han tidigare ledaren Sune Björklund, Lycksele GK, som nu fick hålla tillgodo med andraplatsen i cupen där Robertsfors GK:s Valter Granström kom på en fin delad femteplats.

– Det här cupupplägget var roligt, redan när vi
i våras hörde talas om det bestämde jag och en kompis oss för att vara med och åka runt och få spela andra banor, sa Sonny.

Totalt har över 100 spelare spelat till sig cuppoäng.

Cupslutställning: 21 poäng: Sonny Lindfors, Norsjö GK. 20 poäng: Sune Björklund, Lycksele GK.14 poäng: Thomas Bergquist, Norsjö GK och Curt Söderström, Umeå GK.11 poäng: Dennis Andersson, Umeå GK, Anders Fältman, Lycksele GKValter Granström, Robertsfors GK och Peter Grubbström, Norrmjöle GK.

Engagerat i Överklinten

ÖVERKLINTEN I lördags hölls i Överklinten för tredje året i rad engagerade diskussioner om miljöfrågor, denna gång om en landsbygd utan bensin och diesel. Jämmerdalen heter...

Roland har pallat för tryck(eri)et

VEBOMARK Roland Vikberg ville bli förskollärare, men efter 40 år som grafiker och 33 miljarder förpackningar åt TetraPak, sluts cirkeln på sätt och vis. Nu fyller han 60 år och är mellanstadielärare i Vebomark.

Misstanke om mordbrand kvarstår efter storbrand

ROBERTSFORS Natten mot fredag den 14 augusti förstördes ett flerfamiljshus i Robertsfors i en brand. Polisen har fortfarande inte kunnat konstatera någon brandorsak men...

Kalvträsk tänkbart ridledsnav

MELLANBYGDEN Intresset för att skapa markerade ridleder i Skellefteå kommun är mycket stort. Nu har en förstudie avslutats som syftar till möjligheterna att få fler och längre...
Sport